КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ЗЪБНИТЕ ИМПЛАНТИ

Д-р Ивайло Димчев: Вярно е, че в сравнение със зъбните протези имплантите са огромна крачка напред. Само че съществуват много тънкости, от които зависят отличният резултат и дълготрайността на новата „придобивка“.

Възможността да се възстанови загубен зъб, без да се засягат двата съседни, както е при класическото протезиране, е основно преимущество при имплантирането. Методът е и единственият възможен, ако ви липсват последните зъби в зъбната редица.

Имплантите са завинаги. Отличните резултати могат да ви радват цял живот, ако предварително са отчетени всички рискове, операцията е проведена от специалист и полагате всички необходими грижи за новите си зъби. Срокът на годност на класическите протези е средно 10 години, докато имплантите са завинаги.

Имплантите не само изглеждат като свои зъби, но и не причиняват дискомфорта и усещането за чужд предмет в устата като протезите. Не влияят зле на дикцията, защото заемат точно същото място като предишните ви зъби, не ви лишават от вкуса на храната.

Имплантите не маскират липсата на зъби, а ги заместват напълно. Те съхраняват челюстта, защото физиологично поемат тежестта при натиск за разлика от мостовете, които я преразпределят на опорните зъби и с времето те се разрушават.

Какви са сроковете между етапите на имплантиране и какъв е процесът до постигането на ослепителна холивудска усмивка научете повече от консултация с Д-р Ивайло Димчев. Тел: 0887323253
Theme Tweaker by Unreal