Стажантска програма в „ДИМЧЕВИ ДЕНТАЛ“

В разгара на лятото стартира стажантската програма в клиника „Димчеви Дентал“, а основната цел е студентите по дентална медицина, които завършват обучение да влязат реално в процеса на работа. Така те ще направят първите си професионални крачки под наблюдението и ръководството на специалист, сподели Д-р Стефан Димчев,  мениджър на клиника „Димчеви Дентал“.

В началото на месец август своята двуседмична стажантска програма завърши 22- годишната Мария Гакева. През новата учебна година тя ще бъде в четвърти курс, а за стажа в „Димчеви Дентал“ споделя, че и помогнал много, защото: „Двамата специалисти д-р Стефан Димчев и д-р Ивайло Димчев, ми помогнаха дните на моя стаж да минат неусетно. Тъй като тази година вече имах повече познания за протичането на клиничната работа реших, че „Димчеви Дентал“ е точното място за мен.

Д-р Ивайло Димчев има специалност „Протетична Дентална Медицина“, а д-р Стефан Димчев е преминал успешно доста специализирани курсове. Допадна ми възможността да се съветвам с тях, обясняваха с подробности всичко, което правят. За първи път наблюдавах успешно поставяне на имплант, многобройни екстракции и имах възможността да присъствам на манипулации от всякакъв вид. Хареса ми, че всичко това се случва благодарение на чудесната работа в екип заедно с Борислава, Наталия и Цвети“, сподели Мария Гакева.

Мария Гакева /най-вдясно/ след приключване на стажа с екипа на „Димчеви Дентал“

 

„Ще се радваме и други студенти да дойдат на стаж при нас, така ще могат да участват в процеса на работа, лечение и комуникация с пациентите в реални условия. Надяваме се, че ще може да ги мотивираме по този начин да бъдат по-изрядни и прецизни в работата си“, сподели Д-р Ивайло Димчев. При интерес за участие в стажантската програма на „Димчеви Дентал“ може да пишете на имейл info@dimchevidental.com
Theme Tweaker by Unreal