ДИМЧЕВИ ДЕНТАЛ гостуват на „ЛИЛОВ ДЕНТ“

В рамките на две дни, екипът на „Димчеви Дентал“ гостува на колегите си от клиника „Лилов Дент“ в Разлог. „Тук сме на обмяна на опит, както между нас като дентални лекари, така и между нашите екипи.

Денталните сестри опознават работата на своите колежки, обсъждат, разменят информация за различни начини, материали и подход при работата с денталния лекар“, сподели Д-р Стефан Димчев от „Димчеви Дентал“.

Целта на двудневното гостуване е да бъдем максимално полезни на работещите в екипа. Да свикнат с нови техники, да видим кой докъде е стигнал и какво прави по най-добрия начин. Също така търсим интересни нововъведения, които да приложим в дадената практиката. Ние показваме това, което можем, но и внимателно наблюдаваме как работят колегите“, каза д-р Ивайло Димчев от „Димчеви Дентал“.

Изключително съм доволна, че съм домакин на тази обмяна на опит, смятам, че имаше полза и за двете клиники. Ние сме добри колеги и партньори ще работим добре, както и досега, сподели Д-р Силвия Лилова от „Лилов Дент“- Разлог.

С много интерес, работа и настроение преминаха двата дни на обучение и обмяна на опит. Гостуването на екипа на „Димчеви Дентал“ в „Лилов Дент“ предизвика интерес и сред пациентите, които бяха също обект на наблюдение от страна на двата екипа и получавха двойно внимание и съвети за своята здрава и красива усмивка.
Theme Tweaker by Unreal