Естетични процедури и присаждане на коса от септeмври в „Димчеви Дентал“

Красотата е не само хубава и здрава усмивка, но и симетрично, подмладено лице с моделирано тяло, здрава кожа и в допълнение прекрасна коса. С удоволствие ви съобщаваме, че клиника „Димчеви Дентал“ разширява своята дейност чрез нови услуги, който стартират от месец септември за всички, които искат да бъдат още по-красиви, да решат своя дерматологичен проблем или да се сдобият с мечтана коса. „Димчеви Дентал“ покани двама утвърдени специалист в областта на естетичната, дерматологична и пластична хирургия да гостуват всеки месец и да консултират пациентите на „Димчеви Дентал“.

Д-р Мария Касини и Д-р Джак Антониу, магистри по естетична медицина с дипломи и специализации от САЩ, Италия, Гърция и България ще приемат, консултират и извършват различни процедури и манипулации в „Димчеви Дентал“ в Сандански. Първият прием на двамата специалисти ще бъде на 13-ти октомври. Вижте и списък с процедурите, които ще се извършват в клиника „Димчеви Дентал“ и за които може да получите повече информация:

-Трансплантация на коса
-Трансплантация на вежди
-Филър с хиалуронова киселина
-Корекция на нос с дермален филър
-Уголемяване на устни с филър
-Мезотерапия
-Ботокс
-Неинвазивна блефаропластика
-Vampire Facelift – PRP

-Лазерна епилация
-Лазерно премахване на повърхностни кръвоносни съдове
-Лазерно подмладяване
-Заличаване на белези от акне
-Лазерно вагинално подмладяване
-Лазерно отстраняване на бенки и други кожни образувания
-Дерматоскопия
-Оперативно премахване на бенки с хистологично изследване
-Отопластика-пластика на ухо
-Липофилинг

Извършването на процедурите става след първична консултация със специалистите. Записвания и повече информация може да получите на телефон: 0877201701 или на място в клиника „Димчеви Дентал“.
Theme Tweaker by Unreal