Голям интерес към специализираните дерматологични прегледи и процедури

При голям интерес премина първият прием на специалистите от Bellissimo clinic в град Сандански. По покана на собствениците от Dimchevi Dental дерматолозите от столичната клиника проведоха първите си консултации и терапии.

 

 

Пациентите получиха ценни съвети за това как да имат здрава кожа и как да се грижат за нея от дерматолога Д-р Мария Касини. Тримата гостуващи специалисти извършиха прегледи на бенки, акне, разширени пори и други дефекти по кожата на лицето и тялото.

 

 

За първи път клиентите на „Димчеви Дентал“ имаха възможността да се възползват от цялата гама филъри, ботокс и продукти за подмладяване на лице. Д-р Джак Антониу демонстрира процедура с „бейби ботокс“, която прави лицето по-младо, но паралелно с това човек изразява емоциите си с мимики, които не са блокирани изцяло.

 

 

Част от пациентите се възползваха и от възможността да направят подробен преглед на своя скалп и коса. В „Димчеви Дентал“ всеки месец ще се извръшват консултации за лечение на косопад и за присаждане на коса. Това са процедури към които има огромен интерес от страна на пациентите, сподели Д-р Джак Антониу и допъни, че пациентите на „Димчеви Дентал“ ще могат да ползват услугите на всички специалисти от Bellissimo Clinic.

 

 

Пациентите от Сандански, които имат нужда от последващо лечение с лазер или друг тип апаратура ще бъдат приемани с предимство в Bellissimo clinic в София, сподели Елена Филипова – Димчева, организатор на дерматологичните прегледи и естетични процедури в „Димчеви Дентал“. Следващият прием ще бъде на 17-ти ноември, събота 2018 година след предварително записване на тел:0877201701 или на място в клиника „Димчеви Дентал“.
Theme Tweaker by Unreal