Д-р Стефан Димчев –лекар по дентална медицина

Д-р Стефан Димчев

Д-р Стефан Димчев е на 34 години и е водещ специалист в „Димчеви Дентал“ от осем години. Интересите му в стоматологията са насочени към работа с фасети и имплатни, а от естетичната стоматология практикува поставянето на „невидими пломби“ , корекции във формата на зъбите, затваряне на междузъбни разстояния, ендодонтия. Специализации и курсове:

– Художествени реставрации по метода на Сергей Радлински, (под ръководството на д-р Ксения Лазарева);

– „Магията на композита – от реставрирането на малък чипинг до художествена реставрация“ (в три нива мастър клас -д-р Венелинов ,гр Варна);

– Тънкости и принципи за работа с композит при диастема и шиповидни резци ;

– Технология на глас – фибро влакната в стоматологията;

– Успешно завършен модул 1 за работа с композити на GC в Льовен , Белгия.

Д-р Ивайло Димчевспециалист „Протетична дентална медицина“

Д-р Ивайло Димчев

Д-р Ивайло Димчев е на 32 години, водещ специалист по протетична дентална медицина в „Димчеви Дентал“.

Професионалната му квалификация включва:

– Диплом по “Здравен мениджмънт”

– Курсове по ендодонтия, естетична стоматология и лазерна медицина.

След това завършва индивидуален курс по имплантология и направлявана костна регенерация /2010-2013 г/

Следва тригодишна специализация по протетична дентална медицина (2012-2015г.)

Професионалната насоченост на Д-р Ивайло Димчев е обща стоматология, фасети, имплатни, мостове, корони, костозаместване и лазери.

Д-р Елена Илчева – лекар по дентална медицина

Д-р Елена Илчева

Представяме ви създателят на „Димчеви Дентал“ Д-р Елена Илчева – дентален лекар с дългогодишна практика и многобройни пациенти. През 2009 година Д-р Илчева е номинирана за цялостната и професионална дейност по дентална медицина от Районна колегия – Благоевград. „През цялата си работна практика се стремя да се усъвършенствам в професията и да бъде в помощ на пациентите“. Д-р Елена Илчева придобива специалност по „Обща стоматология“,физиотерапия, работа с йонизиращи лъчения и лазери. През годините се квалифицира като посещава курсове за управление на дентална практика и приложение на новите технологии в денталната медицина. Д-р Елена Илчева е един от най-изявените членове и участва активно в съюзния живот на съсловната професионална организация БЗС.

Борислава Златанова – дентален асистент

Борислава Златанова е завършила средно образование, но работата и в „Димчеви Дентал“ и дава повече увереност в израстването и като професионалист. Тя се присъединява към екипа на Д-р Ивайло Димчев в края на 2016 година. „Ценим пациентите, защото те ни се доверяват и ни карат да се чувстваме полезни“, споделя Борислава и описва работата си като интересна и приятна. Борислава пожелава на всички пациенти на „Димчеви Дентал“ красиви усмивки и да обръщат внимание на здравето си.

Наталия Сипатова – дентален асистент

Наталия Сипатова е завършила „Психология“, а нейното мото за работа е „Отговорност с усмивка“. За Наталия работата с пациентите е удоволствие във всеки един момент. „Работата с успешни специалисти като „Димчеви Дентал“ ме вдъхновява да работя с голямо желание и интерес. Тук държим на висок стандарт в грижата за пациентите. Моята работа е отговорна, защото трябва да създам спокойна работна обстановка за денталния лекар да приготвя всичко необходимо за дейността му и да накараме пациентите да си тръгнат с усмивка от клиниката.

Величка Гюрова – дентален асистент

Величка Гюрова е завършла средно образование със специалност „Компютърни системи и технологии“. Работи в „Димчеви Дентал“ като дентален асистент на Д-р Елена Илчева. Това, което мотивира Величка е удоволствието от истинската усмивка на пациента, след като екипа си е свършил работата, както и срещите с различни хора. Нейното мото за работа е: “Винаги можем и повече“. Величка споделя, че понякога денят минава натоварващо, но емоционално, защото разбирателството и екипната работа я мотивират да продължи в развитието на любимата си професия.

Д-р Силвия Лилова – специалист ортодонт

Д-р Силвия Лилова завършва Факултета по Дентална Медицина в София през 2008 година.  По време на следването участва в кръжоци по ортодонтия и детска дентална медицина, като участва в български и международни конгреси за студенти. След дипломирането се насочва към ортодонтията, като завършва пълен курс на обучение при Проф. Д-р В. Мутафчиев. Участва през годините в различни лекции и семинари в страната и чужбина. През 2014 завършва двугодишен курс на обучение по ортодонтия към FACE University ( Facial And Esthetic Excelence)  – комбинирана програма на университетите в Грац – Австрия, Любляна – Словения и Загреб – Хърватска. Д-р Силвия Лилова е член на БЗС, на Българското Ортодонтско Общество и на Асоциацията за лечение на деца с лицеви аномалии. Владее английски и немски език.

Д-р Мария Гакева – дентален лекар

Д-р Мария Гакева е родена в град Сандански. Завършва специалност „Дентална медицина“ в Медицинския университет в София. Д-р Гакева е от младото попълнение специалисти в клиника „Димчеви Дентал“, а желанието и е да се докаже в хирургията и естетичното възстановяване на усмивката. „Насочих се към професията дентален лекар, защото от малка наблюдавах как работи баща ми, той също е зъболекар“, споделя д-р Гакева. За мен е важно да се развивам в работата си и съм сигурна, че в „Димчеви Дентал“ ще се възползвам от опита на колегите и от свободата да се работя в името на пациентите и тяхното дентално здраве. Усмивката е увереност и самочувствие, и аз съм щастлива, когато помагам на повече хора да започнат нов етап от живота си с красива и привлекателна усмивка! През свободното си време Д-р Мария Гакева обича да чете и да се грижи за своя домашен любимец.
Theme Tweaker by Unreal