Добре дошли в ,,Димчеви Дентал’’ – клиника за дентална помощ и лечение с квалифицирани служители, модерно оборудване и персонално отношение към всеки пациент.

За нас – пациентите сте на първо място и затова се постарахме, когато ни посетите да забравите за стоматологичния стол и притеснението. Желанието ни е да се чувствате комфортно в „Димчеви Дентал“ и да получите максимума от работата на специалистите. Ще работим за това – да се усмихвате без притеснение и още по-красиво след края на денталното лечение.

За вашето спокойствие и за постигането на оптимален резултат от лечението ние работим с предварително записани часове. Моля уведомете ни, ако не можете да спазите резервирания от вас час.

Екипът на „Димчеви Дентал“ внимателно планира етапите от лечението и заедно с вас взимаме решение за всеки детайл от него. Стремим се да работим безболезнено.

Нашата клиника е снабдена с модерна техника, за да предложим съвременни методи на лечение. Стерилизацията отговаря на всички европейски стандарти, персонала работи с маски и ръкавици и винаги държим на перфектната чистота.

„Димчеви Дентал“ работи с Националната здравно осигурителна каса и  с частни здравно осигурителни фондове. При оказване на дентална помощ в нашата клиника моля носете необходимите документи.
Theme Tweaker by Unreal