Д-р Ивайло Димчев: “Искам да мотивирам повече пациенти да наблегнат на профилактиката и оралната хигиена”

Д-р Ивайло Димчев е на 32 години, специалист по протетична дентална медицина в “Dimchevi Dental” в град Сандански. Професионалната му  квалификация включва: диплом по “Здравен мениджмънт”-  курсове по ендодонтия, естетична стоматология и лазерна медицина. След това завършва индивидуален курс по имплантология и направлявана костна регенерация /2010-2013 г/. Следва тригодишна специализация по протетична дентална медицина (2012-2015г.). Д-р Ивайло Димчев е семеен, зодия Козирог. Разговаряме с него дни след откриването на новата клиника “Dimchevi Dental”.

Какво е за теб стоматологията – професия, призвание или детска мечта?

Стоматологията за мен е не само професия, а същевременно и хоби, по което се увличам все повече. Винаги съм знаел, че това е призвание, в което човек влага много прецизност, старание и отдаденост. Стоматологията ме оформя като личност и ми позволява да давам своя личен принос към обществото всеки ден.

На какво държиш най-много в своята практика?

На първо място държа на хората, затова се грижа да получат най-доброто за тях лечение. Аз и екипът ми държим на безупречна хигиена и се стремим пациентите да бъдат обгрижвани в спокойна и приятна атмосфера.

Какво препоръчваш на пациентите си?

Да бъдат отговорни към здравето си и да се доверяват на съвременните методи за лечение, които ние усъвършенстваме. Препоръчвам след проведено лечение да се обърне особено внимание на профилактиката за по-дълготрайни резултати.

Какви са целите, които си набелязал за развитието на работата си в “Dimchevi Dental”?

Ще  продължа да инвестирам в иновативно оборудване, курсове на европейско и световно ниво в стоматологията, за да мога да бъда максимално полезен на своите пациенти. Бих искал да се задълбоча в сегашната ми специалност по протетична дентална медицина, заедно с имплантологията.
Theme Tweaker by Unreal