Д-р Стефан Димчев: “Усмивката на един пациент е най-добрата реклама за мен”

Д-р Стефан Димчев е на 34 години. От девет години е водещ дентален лекар в “Dimchevi Dental”. Професионалната му квалификация и курсовете, които е преминал са десетки, но част от тях са свързани с “Художествена реставрация по метода на Сергей Радлински”; “Магията на композита”- в три нива, мастър клас; “Технология на глас-фибро влакната в стоматологията”, а също така и успешен завършен модул 1 за работа с композити на GC в Льовен, Белгия. Д-р Стефан Димчев е семеен, зодия Лъв и има две момчета. С него разговаряме дни след откриването на новата клиника “Dimchevi Dental” в град Сандански.

Д-р Димчев какво е за вас стоматологията?

Това е професията, която ме кара постоянно да се усъвършенствам и да получавам удовлетворение от постигнатите резултати. Щастлив съм, че моите пациенти са дошли в нашата клиника по препоръка на други или са насочени от мои колеги. Радостен съм да споделя, че голяма част от тях са тук, защото са отворени към прилагането на иновативните методи и искат да имат красива усмивка.

На какво държите най-много във вашата работа?

На първо място това е качеството, а паралелно с това пациентите да са информирани какво точно им предстои и какви ще са предполагаемите крайни резултати. Държа също така на точността и да спазиш поетите ангажименти. Много бих се радвал пациентите да виждат и оценяват детайлите в работата ми, които ме отличават от останалите.

Какви са целите, които си поставяте за развитие на вашата клиника?

Да работя с колегите си в клиниката в комфортна обстановка без излишен стрес, да имаме добре обучен и отговорен персонал, и да продължават красивите усмивки на моите пациенти да са най-добрата реклама за работата ми.
Theme Tweaker by Unreal