Фасетите – най-естетичните стоматологични конструкции

Тайната на красивата усмивка се крие в едни тънки, почти прозрачни плочки стоматологична керамика, които възстановяват и укрепват предните повърхности на зъбите, коригирайки техните цвят и форма. Това са фасетите, които се превърнаха в най-предпочитаните керамични конструкции за оформяне на красива и естетична усмивка.

 

Специалистите от „Димчеви Дентал“ споделят ,че препарирането на зъба е минимално и се ограничава само в емайла. Освен, че правят усмивката ви красива фасетата укрепва зъбната тъкан и спира разпространението на опасните емайлови микропукнатини. Глазираният порцелан е непорьозен , устойчив на абразиране, естетически стабилен е и добре се толерира от венците.

Статистиката показва, че фастетите се отличават с изключителна издръжливост, която не отстъпва по нищо на коронки на зъбите.  Фасетите не се нуждаят от специална и по-различна поддръжка. „Димчеви Дентал“ препоръчват използването и на междузъбен конец, също както и професионално почистване и преглед на всеки шест месеца.

Когато дойдете на преглед в „Димчеви Дентал“ вашият стоматолог ще снеме отпечатъци от зъбите ви и след анализ на модели, изготвени по тези отпечатъци ще ви предложи проект на вашите фасети. Така, още преди изпиляването на зъбите, вие ще добиете ясна представа за това как ще изглеждат вашите фасети при финалната им изработка.

За повече информация и насрочване на преглед моля свържете се с „Димчеви Дентал“ на телефоните обявени в сайта.
Theme Tweaker by Unreal