СЪЗДАЙ СВОЯТА НАЙ-ДОБРА УСМИВКА С ДИМЧЕВИ ДЕНТАЛ

При голям интерес премина първата информационна среща от поредицата „Създай своята най-добра усмивка“ с „Димчеви Дентал“. Специалистите от клиниката представиха пред нови клиенти различните възможности за по-здрава и естетически издържана усмивка.

Д-р Стефан Димчев сподели, че всичко започва с изготвянето на индивидуален план на лечение към всеки пациент като се взимат предвид пропорциите на лицето, състоянието на зъбите и цвета на естествените зъби. Изготвя се цялостна картина за постигането на желаната цел в зависимост от бюджета и времето за изработка и поставянето на фасетите или короните.

„Работим с висок клас материали, японско производство и с екип от София, даваме гаранция за работата и сме радостни, че може да предложим качествена услуга за естетиченска усмивка и в град като Сандански, сподели Д-р Стефан Димчев.

Все повече жители от Сандански и региона държат на добрия външен вид на зъбите и затова прибягват към най-качествените титаниеви импланти, сподели Д-р Ивайло Димчев, специалист по протетична дентална медицина. Той разказа за различните етапи от лечението с импланти от предварителните изследвания на костта до крайния процес по имплантиране.

Двамата специалисти обърнаха специално внимание на това, че в техния екип държат да запазят максимално дълго естествените и здрави зъби на пациентите. Затова и дадоха важни съвети на гостите на събитието за поддържането на добра дентална хигиена, правилно миене на зъбите и използването на допълнителни средства за защита и профилактика.

С темата за прилагането на фасети и импланти присъстващите бяха силно заинтригувани. Те получиха отговор на своите въпроси от двамата специалисти. От клиника „Димчеви Дентал“ обещаха всеки месец да правят информационна среща с всеки, който се интересува от своето дентално здраве.
Theme Tweaker by Unreal