ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ…или как да преодолеем страха от „машинката на зъболекаря“!

В последните години високите технологии все повече навлизат в работата на денталните лекари. В практиката на „Димчеви Дентал“ диодните лазери са изключителен помощник в работата на специалистите, защото са компактни и лесно приложими. Диодните лазери позволяват безболезнено, безкръвно коагулиране и изпаряване на меки тъкани, а това на практика означава извършване на почти всички малки оперативни интервенции върху меките тъкани в устната кухина.

В „Димчеви Дентал“ разполагаме с диоден лазерен апарат, модел DenLase, сертифициран за работа в страните от ЕС. DenLase съчетава най-новите технологии за терапия и хирургия на меките тъкани. Основният компонент е лазерен диод, който излъчва монохроматична светлина, която може да се фокусира, раз фокусира и пренася посредством гъвкави оптични влакна. DenLase е с въздушно охлаждане. За безопасността на денталния лекар, помощния персонал и пациента са предвидени няколко начина на прекъсване на потока на излъчваната енергия, както и предпазни очила.

С DenLase в „Димчеви Дентал“ може безболезнено да постигаме много добри резултати при: абсцес, аденома, афти, биопсии, био-стимулация, избелване на зъби, удължаване на короната на зъба, кюретаж на венечни джобове, десенсибилизация на чувствителни зъбни тъкани, дренаж, фиброма, фистули, и други дейности и процедури по лечение. Липсата на болка или силна чувствителност и необходимост от използване на упойка са водещи за предпочитане от страна на пациентите ни. Липсата на дразнещия шум и вибрациите, както и безконтактно лечение (без допир) ги правят незаменим помощник в работата на денталните лекари. Благодарение на DenLase по-бързо се извършват процедурите, особено при лечение на деца, което осигурява безопасност на работа, минимална инвазивност и по-доброто им възприемане от децата. За повече информация и консутация се свържете с вашия лекуващ дентален лекар в „Димчеви Дентал“.
Theme Tweaker by Unreal